Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Badrumsinredning av hög kvalitet och personlig service

När du väljer oss som din inredningspartner får du inte bara tillgång till högkvalitativa produkter från de bästa varumärkena, utan också en personlig service som går utöver det vanliga. Vi är dedikerade till att matcha våra konkurrenters priser och guida dig genom det estetiska landskapet för att hitta lösningar som passar din investering och dina behov.

Badrummet för kvalitetsinredning och smakfull design

Vi är stolta över att vara direkt anslutna återförsäljare av en imponerande portfölj med ledande varumärken inom badrumsinredning. Bland våra partners finns namn som Alterna, Bricmate, Tapwell, HAVEN, Kakeldaxgruppen, INR, Primy, Mora X Collection, Damixa, Nordhem, Macro Design, Sanova, Studionord och Svedbergs, för att bara nämna några. Utforska vårt eget showroom och upplev visningsexemplar av kakel & klinker, kommoder, duschväggar, tvättställsblandare, handdukstorkar och mycket mer.
Haven

"Haven är svenska badrumsmöbler som tillverkas i Oskarström i Halland. Det första intrycket är de rena harmoniska linjerna, de mjuka färgerna och en aning om japansk och skandinavisk designtradition. Men vår design har som mål att harmonin ska bestå även när människorna kommer in i bilden.."


                

AZUL OLIVE + HANDFAT
Stenskiva i granitkeramik & handfat i brass 

                

RUNÖ GREY + HANDFAT
Stenskiva i granitkeramik & handfat i brass 

                

GLANSHAMMAR + HANDFAT
Stenskiva i granitkeramik & handfat i brass 


 Bricmate 

"Bricmate grundades 2007 och är ett svenskt företag specialiserat på granitkeramik. Vi inspireras av arkitektur, material och färger från hela världen, men har det nordiska uttrycket som bas. Vårt handplockade sortiment utvecklas och anpassas organiskt, för att behålla en finstämd balans mellan trender och tidlöshet. Vi tummar dock aldrig på vår affärsidé – hög kvalitet och innovativ design."Macro Design

"Det perfekta badrummet börjar med dig. Bara du vet hur det ska kännas när du kliver över tröskeln på morgonen. Det är därför vi finns."


Nyhet 2024 från Macro Design 

"Lådfronten heter Line och är tillverkad i gediget, massivt träslag med vertikala mjukt rundade linjer. Den vackra lådfronten kan beställas i ljus ek, svart ek eller brun laserad ask."