Inredning

Badrumet för kvalitetsinredning och smakfull design

Vi är stolta över att vara direkt anslutna återförsäljare av en imponerande portfölj med ledande varumärken inom badrumsinredning. Bland våra partners finns namn som Alterna, Bricmate, Tapwell, HAVEN, Kakeldaxgruppen, INR, Primy, Mora X Collection, Damixa, Nordhem, Macro Design, Sanova, Studionord och Svedbergs, för att bara nämna några. Utforska vårt eget showroom och upplev visningsexemplar av kakel & klinker, kommoder, duschväggar, tvättställsblandare, handdukstorkar och mycket mer.

Varför handla hos oss?

När du väljer oss som din inredningspartner får du inte bara tillgång till högkvalitativa produkter från de bästa varumärkena, utan också en personlig service som går utöver det vanliga. Vi är dedikerade till att matcha våra konkurrenters priser och guida dig genom det estetiska landskapet för att hitta lösningar som passar din investering och dina behov.

Allt under ett tak – Från showroom till ditt badrum

Vår fördel är inte bara i vårt omfattande sortiment utan också i den fullständiga servicen vi erbjuder. Vi kan hantera installationsjobbet åt dig till ett fast pris och tar hand om transporten av dina möbler. Som vår projekt-kund för badrumsrenovering behöver du inte oroa dig för något. Vi sammanställer allt som behövs för ditt badrum, ser till att allt är på plats i tid, och förmedlar garantin från tillverkaren direkt till dig.

Din badrumsrenovering – vårt ansvar

Vi strävar efter att göra din badrumsrenovering enkel och bekymmersfri. Vårt team tar hand om transporten, ser till att allt finns där det ska vara i tid för monteringen, och erbjuder en fast installationskostnad. Vi är din pålitliga partner från början till slut.

Välkommen till FP Badrumsspecialisten AB – där kvalitet, service och smakfull design möts.

August Barks gata 30A
421 32 Västra Frölunda

[email protected]
0720-491213

Org.nr: 5569945891