Proffsbutik

Din professionella byggpartner

Vi är stolta över att vara din dedikerade proffsbutik, skräddarsydd för alla dina behov när det gäller att skapa det perfekta badrummet och säkerställa kvaliteten på varje byggprojekt. På FP badrumsspecialisten förstår vi vikten av att erbjuda inte bara högkvalitativa material utan också de bästa förutsättningarna för våra byggare.

Allt för badrumsbygget under ett tak

Vår proffsbutik är omsorgsfullt kuraterad för att vara din one-stop-shop för alla material du behöver för att bygga upp det ultimata badrummet. Från eleganta kakel och klinkers till högpresterande tätskiktsmaterial för plattsättare, har vi allt under ett tak. Vi strävar efter att göra det enkelt för våra kunder att hitta och få tillgång till de bästa materialen, vilket sparar både tid och pengar i byggprocessen.

Optimera dina byggkostnader med oss

Vi förstår att varje byggprojekt har sina egna unika utmaningar och kostnadskrav. Vår strävan att ge dig de bästa förutsättningarna för att hålla dina byggkostnader under kontroll. Vårt noggrant utvalda sortiment av högkvalitativa material kombinerat med konkurrenskraftiga priser ger våra kunder möjligheten att skapa imponerande resultat utan att överskrida budgeten.

Service utöver det vanliga

För oss är det inte bara om materialen; det handlar om att skapa en upplevelse för våra byggare. Vårt dedikerade team är här för att ge personlig service och expertrådgivning. Vi är övertygade om att genom att erbjuda inte bara produkter av högsta kvalitet utan också en service utöver det vanliga, kan vi underlätta och förbättra ditt byggprojekt.

Bygg med självförtroende - Bygg med FP badrumsspecialisten 

Besök vår proffsbutik idag och upplev skillnaden. Vi är här för att stödja dig genom varje steg av ditt byggprojekt och se till att du har allt du behöver för att skapa ett badrum som inte bara imponerar utan också står emot tidens tand.

Kontakta oss för att lära dig mer om vårt sortiment, priser och hur vi kan hjälpa dig att uppnå dina byggmål. Välkommen till FP badrumsspecialisten - din pålitliga partner för byggmaterial.

August Barks gata 30A
421 32 Västra Frölunda

[email protected]
0720-491213

Org.nr: 5569945891